• +30 213 2023400
  • Το Νοσοκομείο δέχεται περιστατικά καθημερινές 08:00 - 14:00

Τηλέφωνο

+30 213 2023400

Email

g.eggrafwn@spiliopoulio.gov.gr

Διεύθυνση

Δημ. Σούτσου 21, Αθήνα 115 21

Ενημέρωση

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία μαζί με τους εθελοντές της επισκέφτηκαν το ΠΝΑ Σπηλιοπούλειο «Η Αγία Ελένη»

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία μαζί με τους εθελοντές της επισκέφτηκαν το ΠΝΑ Σπηλιοπούλειο «Η Αγία Ελένη», όπου μοίρασαν δώρα, σε όλους τους ογκολογικούς ασθενείς και το προσωπικό, με τη συνοδεία χριστουγεννιάτικων καλάντων από μουσική μπάντα.

Όλοι οι ασθενείς έλαβαν πακέτα δώρων τα οποία περιείχαν ένα βιβλίο, γλυκά, χειροποίητα τυράκια με αρωματικά, λουλούδια, ευχετήριες κάρτες και μικρά δωράκια. Όλα τα μέλη αντάλλαξαν ευχές με τη Διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου και ευχήθηκαν καλές γιορτές και γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους ασθενείς.

Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία που υλοποίησε αυτή τη δράση, προσφέροντας χαρά και αισιοδοξία στους ασθενείς μας.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία μαζί με τους εθελοντές της επισκέφτηκαν το ΠΝΑ Σπηλιοπούλειο «Η Αγία Ελένη»acΤην Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία μαζί με τους εθελοντές της επισκέφτηκαν το ΠΝΑ Σπηλιοπούλειο «Η Αγία Ελένη»ac

Για το Δελτίο Τύπου εδώ.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής
Ιωάννης Λαμνάτος